fbpx Spring naar inhoud

Corona update

Corona updateCorona update: 22 januari 2021

Beste klant van HydroHond en Animal Dynamics Dierfysiotherapie,

We leven allemaal in rare tijden, waarin veel mensen  het zwaar hebben. Wij zijn blij dat onze branche aldoor nog door heeft kunnen werken. Door de veiligheidsregio worden wij geschaard onder het kopje ‘dierenarts’. Daarom mogen wij doorwerken. Echter, bij de dierenartsen mogen de klanten niet met het dier mee naar binnen. Alhoewel we het liefst gewoon verder zouden werken zoals we altijd gedaan hebben, zien wij ons nu toch genoodzaakt om onze werkwijze aan te passen. Zeker nu de Britse variant van Covid 19 ook in Nederland steeds meer opduikt, is het niet meer verantwoord om op de oude voet verder te gaan. Dit betekent voor u het volgende;

  • Alleen voor een intake mag 1 persoon met de hond mee naar binnen. Binnen draagt iedereen een mondkapje.
  • Bij vervolgafspraken zet u uw auto op het oprijpad en loopt u naar de poort waar u kunt wachten onder het afdak tot wij de hond komen halen.
  • U wacht in de auto
  • Als de hond klaar is dan haalt u hem weer op bij de schuifdeur.

 

Wij kunnen via whatsapp video call contact houden, zodat u kunt zien hoe uw hond het doet in het bad. Zo bent u er toch een beetje bij.

Natuurlijk zullen sommige honden het in het begin lastig vinden om zonder de baas naar binnen te gaan. Toch gaan wij het wel proberen. Vaak gaat het uiteindelijk gewoon goed en, zoals u ongetwijfeld weet, zorgen wij heel goed voor uw hond. Mocht blijken dat de hond het echt niet redt zonder de baas, dan laten wij dit weten. Het welzijn van de hond staat altijd bovenaan. Wij gaan dan overleggen hoe we dit probleem kunnen oplossen.

Wij begrijpen dat dit een zeer ingrijpende beslissing is die verre van ideaal is. Toch willen wij positief blijven. Wij mogen doorwerken zodat het welzijn van al onze honden niet in het geding komt. Als wij ons niet aan de regels houden bestaat er een kans dat ook wij onze deur moeten sluiten en wij willen dit koste wat het kost voorkomen.

Mocht u vragen hebben over deze maatregelen of onzeker zijn of uw hond het aankan om zonder u in de buurt te gaan zwemmen dan kunt u natuurlijk altijd bellen, appen of mailen.


Wij hopen dat u begrip heeft voor deze beslissing. Samen komen we door deze moeilijke tijden heen!

 

Hartelijke groeten,

Kim Ligthart en Sylvia Kuin

 


 

Stuur een bericht...
1
Stuur een app voor meer informatie
Hallo, kan ik u helpen?