Spring naar inhoud

Links

Animal Dynamics - Dierfysiotherapie
Animal Dynamics is een praktijk voor dierfysiotherapie in Noord-Holland. Oprichtster Kim Ligthart is erkend dierenfysiotherapeut en behandelt problemen met betrekking tot het bewegingsapparaat van dieren. Dierfysiotherapie heeft als doel het optimaliseren van het welzijn, herstellen van functies, verminderen van pijn en het verbeteren van prestatie bij dieren. Over het algemeen wordt fysiotherapie voornamelijk toegepast bij honden, paarden en katten.
http://www.animaldynamics.nl

Hondenschool van Yvonne van der Meer
Hondentraining voor iedere hond of pup, in groepsverband of individueel. Ook geven wij kinderfeestjes en mijn specialisatie is het helpen van kinderen met angst voor honden.
https://www.hondentrainingen.nl/

Hulphond Autisme
Hulphond Autisme biedt u verschillende mogelijkheden.
Wij kunnen samen met u, uw eigen hond (vanaf pup) opleiden tot autisme hulphond. U kunt u er ook voor kiezen om met onze speciaal opgeleide honden ons unieke therapieprogramma te volgen. Deze begeleiding vindt plaats op de hondenschool in een overdekte verwarmde ruimte. Tijdens een vrijblijvende intake denken we graag met u mee welke mogelijkheid het beste bij u en uw kind past.
http://hulphondautisme.nl/

 

Stuur een bericht...
1
Stuur een app voor meer informatie
Hallo, kan ik u helpen?