Spring naar inhoud

Video’s

Chico was 10 jaar toen hij bij ons kwam zwemmen. Hij werd zwak in zijn achterhand en met 1x per week een combibehandeling fysio- hydrotherapie en nog 2x per week hydrotherapie hebben wij hem weer goed op de been gekregen.

Belle is 11 jaar. Omdat ze wat zwak werd in de achterhand is ze bij ons komen zwemmen. 5 meter zwemmen is een heel eindje voor deze lieve kleine dame.

Luna

Maka is 11 jaar en heeft al vele jaren heupdysplasie. Om haar zo goed mogelijk op de been te houden zwemt ze regelmatig in het warme water. Zo blijven haar spieren sterk en soepel en heeft ze minder last van pijn en ongemak.

Senna is 11 jaar en heeft sinds een tijdje last van artrose in voor en achterpoten. Door het zwemmen in warm water zorgen we ervoor dat haar spieren sterk blijven. Ook zorgen we ervoor dat Senna wat gewicht kwijt raakt, wat beter is voor haar gewrichten.


Laika (4 jaar) kwam zwemmen bij HydroHond omdat ze last had van elleboog dysplasie. Ze vond het zwemmen meteen heel erg leuk en vond het fijn om weer te kunnen apporteren in het water.

Helaas kreeg Laika een zeer zware epileptische aanval. Ze kon niet meer lopen en ze had een kans van 50% op herstel.
Eén dag na de aanval kwam ze bij ons zwemmen. Ze kon eten en drinken, maar ze kon niet staan op haar achterpoten. In het water liet ze zien dat er nog wel beweging zat in haar achterpoten. Een paar dagen later ging het al een beetje beter met haar en ook in het water zagen we vooruitgang. We hadden goede hoop.
Helaas kreeg ze nog een epileptische aanval en daar zou ze niet meer van herstellen, dus hebben de baasjes de moeilijke maar juiste keus gemaakt om haar te laten inslapen. Wat een verdriet! Je wordt gemist lieve Laika!


Josh (8 jaar, spondylose) vond zwemmen helemaal geweldig. Iedere week was het een feestje.
GOPR0725_1499425778886_high


Zoë (2 jaar, heupdysplasie) vond het zwemmen in het begin nog erg spannend, maar uiteindelijk geniet ze volop van het zwemmen.
GOPR0654_1499426996775_high


Niels (9 jaar, artrose in voorpootjes) moest even wennen aan het zwemmen, maar ondertussen vind hij het heerlijk en geniet van het spelen in het water.
GOPR0733_1499424554409_high


Busca (11 jaar, artrose in de voorpoot) vind het van de plank af stappen best lastig, maar in het water voelt ze zich heerlijk.

Stuur een bericht...
1
Stuur een app voor meer informatie
Hallo, kan ik u helpen?